SGP geeft gas met sociale media.

Deel dit bericht

mooi verhaal jongerendebat
mooi verhaal jongerendebat

Gert van Leeuwen wees mij er op dat de PvdA site wel erg stil is . Gert had even vergeten dat de PvdA de enige partij is die met grote regelmaat de gemeente politiek positief kritisch volgt. Na een oorverdovende stilte is de SGP site, met maar liefst vier bijdragen, meer dan gereanimeerd. Van Gert begrijp ik dat dit niet een eenmalige oprisping is. Dat is mooi want politiek maken we niet meer alleen in de raadszaal maar vooral in de dorpen en via de sociale media. Op deze manier kunnen we ook buiten de raadszaal de discussie voeren en hoeven we niet meer te wachten op het papieren SGP nieuws. Het artikel over het jongerendebat op de SGP site is aansprekend geschreven en smaakt naar meer.

Een gedachte over “SGP geeft gas met sociale media.”

  1. Hier kan ik kan ik mij volledig bij aansluiten. Ik had ook al tijden de SGP pagina niet meer bekeken dus ik schrok mij een hoedje toen er inderdaad 4 nieuwe stukken opstonden. Wel leuk dat men de splinter bij de PvdA had opgemerkt maar hun eigen balk volledig hadden gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *