Gezond opgroeien en gezond ouder worden

Deel dit bericht

Dat gaat beter met een gezond gewicht. Helaas zijn er in Neder-Betuwe meer kinderen met overgewicht dan in de rest van Rivierenland. Via het programma van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) wil de gemeente hier iets aan doen. Prima, maar de doelstellingen waren te vaag en worden nu op aandringen van de gemeenteraad concreter. Op 16 december en 16 januari a.s. zijn er interactieve bijeenkomsten waarbij iedereen die dat wil hierover mag meedenken en meepraten.

 

 

 

2 gedachten over “Gezond opgroeien en gezond ouder worden”

  1. Je hebt gelijk, het moet natuurlijk JOGG zijn, excuses voor de slordigheid. Ik heb het veranderd.
    Wat volgens de raadsleden te vaag was, is dat er geen streefpercentage genoemd werd, maar dat als doelstelling geformuleerd stond dat we willen bereiken dat we meer kinderen met een gezond gewicht in onze gemeente hebben.

  2. Lizette, de afkorting klopt niet… “Via het programma van JOPP (Jongeren Op Gezond Gewicht) wil de gemeente hier iets aan doen”, dat moet JOGG zijn.

    En hoe kan het nou “te vaag” zijn? Wat er op https://jongerenopgezondgewicht.nl/jogg-aanpak staat is aardig concreet toch? Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *