Gonny den Hartog stelt zich voor

Deel dit bericht

gonny_1

Voor de derde keer mag ik mijzelf voorstellen als kandidaat raadslid voor de PvdA. Mijn naam is Gonny den Hartog, 45 jaar oud en PvdA‐raadslid sinds 2010.

In het dagelijks leven ben ik thuisservice audicien. Hierdoor kom ik bij veel senioren aan huis. De veranderingen in de zorg zijn voor mij dagelijks zichtbaar. Met name de eenzaamheid onder ouderen is naar mijn mening toegenomen. Ik merk ook dat veel ouderen vaak geen beroep willen doen op hun omgeving, familie of voorzieningen omdat ze vooral niemand tot last willen zijn. Daar gaat mijn aandacht onder meer naar uit. Ons verkiezingsprogramma “omkijken naar elkaar” sluit daar goed op aan.

Als ik terugkijk op de laatste raadsperiode, zie ik dat er op politiek gebied veel is veranderd. De betrokkenheid van inwoners bij bepaalde onderwerpen was groot. Het ging ook echt ergens over. De bibliotheek, bezuinigingen op sportverenigingen en bijvoorbeeld plannen voor nieuwbouw. Social media heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. Ik hoop dat we meer mensen hebben bereikt en dat de 5000 niet-stemmers van 2014 zich nu ook geroepen voelen om te gaan stemmen. En voel je je niet thuis bij de PvdA, dan zij het zo. Maar ga in ieder geval stemmen! Met z’n allen kunnen we echt voor een verschil zorgen in de politieke verhouding in onze gemeente en weer zoals vanouds gaan “omkijken naar elkaar”!

Gonny den Hartog
Kandidaat #2 PvdA Neder-Betuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *