Jan Woldberg stelt zich voor

Deel dit bericht

jan

In 1950 ben ik als zoon van een bakker opgegroeid in Zwolle. Met veel plezier woon ik al meer dan 40 jaar in Opheusden. Ik ging op 16 jarige leeftijd als metaalbewerker werken bij Stork en via vakbond en vrijwilligerswerk werd het mij duidelijk dat het werken met mensen mij beter af ging.

Na jongerenwerk in Zwolle belande ik in 1976 als jongerenwerker bij de “oude Snellenburg” in Opheusden waar ik vanaf 1990 werkte ik als coördinator welzijn. Na het faillissement van de Stichting Balans ging ik aan de slag als regiomanager Bijlmer in Amsterdam en senior manager in Culemborg.

Begin jaren negentig stapte ik in de gemeente Kesteren de politiek in en kwam er achter dat politiek stroperig is, maar dit heeft mij er nooit van weerhouden om met humor als een luis in de pels zaken aan te kaarten die jullie als inwoners direct raken.

Mijn motto: Niet alleen gemeenteraadje spelen, maar meer de boer op. Politiek bedrijf je o.a. op straat, de supermarkt en in de voetbalkantine. Met jullie stem kunnen wij de komende periode een belangrijke slag maken naar een progressievere gemeente met een mix van bevlogen, ervaren en dichtbij de mensen en met de poten in de klei.

Jan Woldberg
Lijsttrekker PvdA Neder-Betuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *