Kandidaat raadsleden gezocht!

Deel dit bericht

image_galleryOp 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Uiteraard doet ook de PvdA Neder-Betuwe mee. Wilt u meehelpen onze mooie gemeente socialer en sterker te maken? En heeft u een rood hart? Dan zijn wij op zoek naar u. Wij vinden het belangrijk dat onze kandidatenlijst een afspiegeling van Neder-Betuwe is en we zijn op zoek naar echte volksvertegenwoordigers.

Waarom zou u?

Op dit moment is de Nederlandse politiek erg verdeeld, ook in Neder-Betuwe. De verschillen tussen lokaal links en conservatief worden steeds groter. Er wordt vaker en heftiger gediscussieerd over sociale onderwerpen als de bibliotheek en sportverenigingen. Het is voor de sociaal democraat de hoogste tijd om op te staan en onze waarden uit te dragen en te verdedigen. De raad beslist over de leefomgeving en de toekomst van de inwoners van Neder-Betuwe, als raadslid maak je dus echt een verschil.

Er wordt veel verwacht van raadsleden. Het kost de nodige tijd om alle stukken te bestuderen en de raadsbijeenkomsten te bezoeken. Verder biedt naast de gemeente, ook de PvdA cursussen aan om kandidaten zo goed mogelijk voor te bereiden, zoals de Schaefer-leergang. Laat u vooral niet afschrikken, maar zie het als een nieuwe uitdaging en u wordt zeker niet in het diepe gegooid.

Wij zoeken het volgende;

  • U bent een sociaaldemocraat
  • U wilt graag onze sociaaldemocratische partijwaarden binden aan de lokale politiek.
  • U vindt het belangrijk dat de politiek dienstbaarheid en integriteit uitstraalt.
  • U wilt het volk vertegenwoordigen.
  • U ziet waar er taken blijven liggen en wilt deze graag aanpakken.
  • U weet wat er speelt in Neder-Betuwe.
  • U heeft doorzettingsvermogen!
  • U bent besluitvaardig, integer en samenwerkingsgericht

Bent u geïnteresseerd?

Tegenover de tijd die je kwijt bent als raadslid om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren staat een financiële vergoeding.

Bent u nog geen lid maar wel geïnteresseerd in de politiek en kunt u uzelf vinden in onze sociaal democratische waarden? Wordt lid en help ons Neder-Betuwe te verbeteren. Lid worden kan via: pvda.nl 

Wilt u uzelf aanmelden als kandidaat, download  dan het Aanmeldformulier kandidaatsleden. In het gedownload bestand ziet u rode vlakken, daar kunt u uw gegevens en motivatie typen. U kunt het ingevulde formulier tot 10 september 2017 mailen naar onze bestuurssecretaris, Wies Rath, op het emailadres pvdanederbetuwe@hotmail.com

We zijn ook opzoek naar leden die graag lijstduwer willen zijn. Geef u op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *