Nieuwbouw Pantarijn gaat definitief door!

Deel dit bericht

Opnieuw-protest-bij-Pantarijn-WageningenOp donderdagavond 23 maart is er, tijdens de laatste officiële raadsvergadering van burgemeester Veerhoek, het laatste besluit genomen over de nieuwbouw van het Pantarijn in Kesteren. De vergunning is aangevraagd, het krediet is beschikbaar gesteld, de aanbesteding is rond en de grond kan worden overgedragen aan het schoolbestuur. Niets staat de nieuwbouw van het Pantarijn nog in de weg.

Al in 2014 is het eerste besluit genomen over een nieuw gebouw voor de school, waarna er veel voorbereidend werk is gedaan door PvdA wethouder Vincent van Neerbos. Na zijn vertrek in november 2016 heeft burgemeester Veerhoek het zich als doel gesteld, nog voor zijn welverdiende pensioen, de realisatie van de nieuwe school rond te krijgen en heeft hij dit onderwerp op zich genomen. Er waren nog wel een paar hobbels te nemen, waardoor rustig afbouwen richting zijn pensioen er niet bij was voor burgemeester Veerhoek. Groot compliment voor onze burgemeester, die volgende week afscheid neemt van onze gemeente. Hij heeft het toch maar weer voor elkaar gekregen.

De nieuwbouw van het Pantarijn was een van de punten uit het verkiezingsprogramma van de PvdA Neder Betuwe en wij zijn dan ook erg blij dat het nu dan toch rond is. Wij feliciteren het schoolbestuur van Pantarijn maar vooral de kinderen die hopelijk vanaf schooljaar 2018 kunnen genieten van een mooie nieuwe school. Nog een keer dan: burgemeester…. Bedankt! Top gedaan.

Gonny den Hartog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *