Nieuws uit het achterkamertje:

Deel dit bericht
Kees presenteert trots Nees als wethouderskandidaat
Kees presenteert trots Nees als wethouderskandidaat

“Bezuinigingen op verenigingen werken goed”
Kees: Bezuinigingen op de verenigingen en en de Bieb werken goed! Het weerstandsvermogen is op peil. Herma: Weerstandsvermogen?? He wat is dat nou weer ? Jan: We zitten ruim in ons geldjasje, Herma. Daar kunnen we leuke dingen mee doen. Huizenbezitters en bedrijven hebben we al aardig gematst.

Herma verdient het om wethouder te worden
Kees, ik vind eigenlijk dat Herma aan de beurt is.Ze verdient het om wethouder te worden.Stefan: Ze is vrouwelijk. Kan ze besturen dan? Kees: Herma heeft altijd braaf meegelopen met de SGP. Dat moet beloond worden.Stefan: Maar ik wil ook best wel wethoudertje spelen.

Stefan neemt de zondagsrust op de koop toe
Ik ben voor de VVD-buhne tegen de zondagsrust, maar als het erop aan komt, buig ik ook braaf mee. Doe mij ook maar zo’n baantje. Kees: Maar wij zijn nu al Jaren de grootste partij. Hoe moet dat dan ? Stefan : Nou dan nemen jullie er toch twee? Geld is geen probleem. Jan: Maar hoe verkopen we dat aan onze burgers?
Kees: We stellen gewoon dat we de nieuwe taken voor de gemeente alleen aan kunnen met extra wethouders.
Jan: Kunnen we dan niet beter meer competente ambtenaren aannemen? Kees: Nee Jan, die hebben we niet aan een touwtje. Wat heb je eigenlijk al die jaren in de politiek gedaan?

“Losers melden zich maar bij de PvdA”
Wij delen de baantjes uit en zij willen graag het pluche. Een win-win situatie. De losers melden zich maar bij de PvdA. Stefan: Maar wie moet die vierde wethouder dan worden. Kees: Wat ons betreft Nees want die is 58 geworden en toe aan wat anders en wethouder worden leek hem wel leuk. Stefan: Is dat niet te veel van het goede ? Kees : Nee hoor want Herma kan ook voor de koffie zorgen,deze taak is bij het vorige college altijd node gemist.

Piet Wit

Een gedachte over “Nieuws uit het achterkamertje:”

  1. Ja zo is het Piet. Wie gooit de deur dicht van deze steeds groter wordende achterkamer?? Dat kunnen alleen deze 4 partijen samen: PvdA, GB, CDA en VVD. Maar…lef ontbreekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *