Piet Wit stelt zich voor

Deel dit bericht

piet

Er zijn andere en veelal belangrijker zaken in het leven dan “de fluit en de duit”. De oude Cicero zei het al tegen zijn jeugdige vrienden: Actief blijven als je ouder wordt houdt de geest jeugdig en soepel en dat samen met de opgedane ervaring  tijdens een werkzaam leven, is een gouden combinatie.

Ik ben Piet Wit, en eenenzeventig jaren oud.

Mijn werkervaring is op het gebied van landbouw, water- en natuurbeheer zowel in ons mooie Nederland als daarbuiten. Natuurlijk, er moet brood op de plank komen. Kinderen en kleinkinderen hebben een (O-)Pa hebben die apetrots op ze is en dat wil weten ook.  Daarnaast zet ik  mij in voor verenigingen, draaf ik zo nu en dan op bij de veteranen, houd oude vriendschappen bij.  Ik vind het geweldig om een praatje te maken bij De Spar, in de wachtkamer bij de dokter.  Gewoon, met elkaar delen wat je beweegt.

Alleen maar roeptoeteren dat het toch allemaal maar niks is, is niet mijn stijl. Meedoen is mijn motto. Ik neem mijn verantwoordelijkheden en ga  moeilijke beslissingen niet uit de weg. Als dingen goed gaan vind ik dat mensen daarvoor erkenning moeten krijgen.

Ik heb er zin in!

Piet Wit
Kandidaat #3 PvdA Neder-Betuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *