Ronald van de Peppel overleden.

Deel dit bericht

Jopie Nahumuri vertelde mij vandaag bij de Aldi het verschrikkelijke bericht dat “meester” Ronald van de Peppel na een slopende ziekte is overleden. Ronald stond met Joop Annevelink in Opheusden aan de basis van de succesvolle openbare Jan Ligthartschool. Ronald was aanjager en bruggenbouwer in Opheusden waar onder de contacten met de Molukse gemeenschap. Ronald was actief in de besturen van de Snellenburg, voetbalvereniging Sparta 57 en de buurtvereniging Opheusden Zuid. Voor Gemeentebelangen zat Ronald in de gemeenteraad. Hij was met humor en vol ideeën een verbinder in Opheusden. Dinsdag a.s. gaan we in de Notenbalk Opheusden vanaf 19.00 uur afscheid nemen van Ronald. We hebben in Herenland nog een paar straatnamen te vergeven. De Ronald van de Peppellaan gaat er wat mij betreft komen en het zou mooi zijn als die straat naast zijn leermeester en beste vriend Joop Annevelink zou komen te liggen.

4 gedachten over “Ronald van de Peppel overleden.”

 1. Wegens problemen met de website van obs Het Palet werkt de link in het artikel hieronder niet. Deze linkhttp://www2.paletopheusden.nl/home
  werkt tijdelijk. Sorry voor het ongemak.

 2. Ik heb een memoriam geplaatst op onze website http://www.paletopheusden.nl
  Joop Annevelink en Ronald van de Peppel. Deze twee geweldige personen zijn ook mijn leermeesters geweest. Wat heb ik veel van hun geleerd. Ronald, veel te vroeg aan deze rotziekte gestorven……….De geweldige tijd zal ik nooit vergeten.
  Een straatnaam voor Ronald……, dat heeft Ronald zeker verdiend.
  Vriendelijke groet,
  Willy van Brakel, leerkracht obs Het Palet (voorheen Jan Ligthartschool)

 3. Goed plan om een straat te vernoemen. Was zeker een persoon die tussen de mensen stond. En respect had en toonde voor een ieder.
  Helaas moeten we te vroeg afscheid nemen van “onze” Ronald van de Peppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *