scootmobiel kan de rivier niet over.

Deel dit bericht

Ik kan er niet op !!!
Ik kan er niet op !!!

Tijdens mijn bezoek aan het leugenbankje voor de Axion in Dodewaard werd ik aangesproken door een vitale scootmobiel oudere met de vraag wat de gemeente zou kunnen doen om inwoners met een handicap de rivier over te helpen. Veel van onze mobiele inwoners genieten in de zomerperiode van de vele pondjes in onze waterrijke regio. Helaas is dat niet weg gelegd voor veel inwoners met een handicap. De pontjes zijn niet ingericht op het vervoer van scootmobiels. Ik heb het college gevraagd deze problematiek onder de aandacht brengen bij de diverse clubs die in onze regio die deze recreatiepontjes beheren. Ook heb ik gevraagd of het college bereidt is om met anderen gemeenten in de regio de mogelijke kosten van aanpassing aan de pontjes voor haar rekening te nemen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *