Ton Keuken ( CDA) wil tuinpolitie.

Deel dit bericht

tuinpolitie 2
In een schriftelijke vraag aan het college maakt raadslid Ton Keuken ( CDA) zich druk over de verloedering van het straatbeeld en wijst hierbij naar het niet onderhouden van de voortuinen van sociale huurwoningen. Hij vraagt zich af of het college weet dat niet iedere sociale huurder zijn gras maait en het hegje knipt. Ton wil dat de S.W.B gaat optreden tegen de verloedering . Ton bedoel je hiermee dat mensen uit hun woning moeten worden gezet als het gras meer als drie kontjes hoog staat ? Ik ga mij , als sociale huurder, ernstig zorgen maken want mijn tuin gaat nooit door deze ballotagecommissie komen. Moet ik met pek en veren het dorp uit ? Met alle respect maar dit zijn Oostblokvoorstellen en gelukkig hebben we die tijd gehad.

3 gedachten over “Ton Keuken ( CDA) wil tuinpolitie.”

  1. Beste Heer Jansen,

    Ik maak niets belachelijk maar kaart deze zaak met een knipoog aan. Humor noemen we dat. Laat het duidelijk zijn dat ik overlast zoals u die beschrijft natuurlijk ook wil bestrijden . Het gaat mij om het kruidenieren en het stigmatiseren van mensen in een sociale woning.

  2. Je kunt dit natuurlijk wel weer belachelijk maken, maar ik vind het toch niet zo’n vreemde opmerking van dhr. Keuken.
    Een boete voor het niet maaien van het gras of wat onkruid tussen de tegels is nergens voor nodig (en dat schrijft dhr. Keuken ook helemaal niet). Maar als de kapotte televisies en wasmachines naast de kratjes bier en het versleten bankstel liggen, verloedert dat wél het straatbeeld. Dat zorgt ervoor dat het een straat wordt waar je niet graag komt.

  3. Er zijn mensen die misschien niet eens geld hebben voor een snoeischaar en wel wat anders aan hun hoofd hebben dan de voortuin bijhouden , niet iedereen wast z’n auto op zaterdag , gaan we daar ook op controleren?( in Oman krijg je een boete als je je auto niet wast) het is leven en laten leven, als er nou afval of schroot zou liggen maar hoog gras ? Dan heeft de gemeente zelf ook nog wel wat te doen denk ik ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *