Vincent kandidaat voorzitter gewestelijk PvdA bestuur

Deel dit bericht

IMG_3856Ons gewestelijk PvdA bestuur in Gelderland is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Op 30 september zal er tijdens de Algemene Ledenvergadering in Tiel een keuze worden gemaakt en Vincent is kandidaat!

In zijn motivatie schrijft hij: ‘Mijn naam is Vincent van Neerbos (36) en ik ben vanaf mijn 17e actief lid van de Partij van de Arbeid. Eerst als belangstellend bezoeker van de fractievergaderingen in de voormalige gemeente Dodewaard.  Vanaf 2002 tot 2010 als gemeenteraadslid in de (heringedeelde) gemeente Neder-Betuwe. En vanaf 2010 tot eind 2016 als wethouder Sociaal Domein, namens de PvdA in diezelfde gemeente. In die jaren heb ik een ontwikkeling door mogen maken en werk mogen doen, waarvoor ik de inwoners en de partij erg dankbaar ben.

In mij brandt een positieve energie en sociale gedrevenheid die ik voor onze partij in wil zetten. Graag zou ik dan ook als voorzitter van het Gewest van betekenis willen zijn. Voor de inwoners van Gelderland, onze leden, afdelingen, Statenfractie en partij.

Ik geloof in een Partij van de Arbeid die bestaat uit mensen die van betekenis willen zijn. Voor een ander en voor de samenleving. Actief of passief, belang hechten aan het verbeteren van de positie van hen die kwetsbaar zijn of op eigen kracht niet meekomen. Dit doen we in lokale afdelingen, die samen ons Gewest vormen. En die samen onze landelijke partij vormen. En niet andersom.

Het is onze taak om het lokale geluid uit de verschillende afdelingen in onze provincie, naar dat provinciale en landelijke niveau door te laten klinken.

Hopelijk wilt u met mij bouwen aan een Partij van de Arbeid die er toe doet in Gelderland en kan ik rekenen op uw steun!’

Algemene Ledenvergadering 30 september 2017
Locatie: De Schering in Tiel
Tijdstip: 10.00 – 13.00 uur

Taakbeschrijving Voorzitter PvdA Gewest Gelderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *