Wie gaat dit betalen?

Deel dit bericht

geld

Ik kan mij voorstellen dat gezien de onervarenheid van de meeste genoemde wethouderskandidaten men kiest voor vier wethouders. Ik mag wel hopen dat er een aantal in deeltijd gaat werken want anders gaat dit weer drukken op onze begroting en dat is toch niet wat de coalitiepartijen willen.
Wij gaan er niet over, maar met een logische combinatie die ook recht had gedaan aan de verkiezingen waren er drie ervaren wethouders uit de hoge hoed gekomen.
Met betrekking tot het draagvlak van de beoogde coalitie: CDA, VVD, GB en PvdA hebben in 2018 totaal 6.382 stemmen behaald, een winst van 442 stemmen.
Met gedoog steun van de CU heeft deze beoogde coalitie 7.309 stemmen, een winst van 586 stemmen. De SGP, het CDA en de VVD hebben in 2018 totaal 7.035 stemmen behaald, een winst van 515 stemmen.

De bovenstaande cijfers bevestigen het draagvlak van een coalitie met CDA, VVD, GB en PvdA met aan boord de twee grote winnaars ten opzichte van 2014, de VVD met 527 stemmen winst en GB met 483 stemmen winst. Helaas kiest men voor de veilige weg met een dominante rol voor de SGP in het college.

Jan Woldberg

Een gedachte over “Wie gaat dit betalen?”

  1. Ze zullen de Sportkoepel wel vragen waar het geld gevonden kan worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *